Siemens Media Award 2024 je prilika za slavlje novinarskog i digitalnog stvaralaštva koje doprinosi društvenom napretku kroz tehnološke inovacije.
Aktuelno

Siemens Media Award 2024

0 0
Read Time:2 Minute, 51 Second

Siemens Media Award 2024 je novo regionalno takmičenje koje nagrađuje najbolje novinare i kreatore digitalnog sadržaja.Tema ovogodišnjeg takmičenja je „Tehnologija sa svrhom“. Cilj je da se istakne važnost tehnoloških inovacija koje doprinose društvenoj koristi.Radovi na ovu temu treba da budu originalni i objavljeni u periodu od aprila 2023. do aprila 2024. godine.

Rok za podnošenje prijava je 5. april, pružajući dovoljno vremena za pripremu i slanje kvalitetnih radova.

Simens Media Award za sve novinare i kreatore

Takmičenje je otvoreno za sve novinare i kreatore digitalnog sadržaja u devet zemalja centralne i istočne Evrope.Kompanija Siemens sa zadovoljstvom organizuje ovaj događaj. Sve u cilju kako bi podržala novinarsku i digitalnu kreativnost u regionu.

Austrija, Bugarska, Češka, Hrvatska, Mađarska, Poljska, Slovačka, Slovenija i Srbija su zemlje učesnice ovog takmičenja.

Siemens će odabrati pet najoriginalnijih radova koji će se direktno kvalifikovati za finalni deo takmičenja u Beču.Troškovi hotelskog smeštaja, gala događaja.Kao i ulaznica za „Concordia Ball“ biće pokriveni za finaliste.

Pobednik će dobiti glavnu nagradu.To je putovanje za dve osobe na Salzburški festival u Austriji.Siemens poziva sve zainteresovane novinare i kreatore sadržaja da dostave svoje originalne radove na naznačenu e-mail adresu:cc.rs@siemens.com.

Prilika i za digitalno stvaralaštvo

Rok za podnošenje prijava je 5. april ove godine. Zato je važno poslati radove na vreme kako bi se uzeli u obzir za takmičenje.Ovo takmičenje pruža priliku novinarima i kreatorima sadržaja da pokažu svoju kreativnost.Kao i angažovanost na temu tehnologije sa svrhom. Siemens Media Award 2024 je prilika da se istaknu najbolji radovi. Zatim, i da se nagradi izuzetan doprinos novinarstvu i digitalnom stvaralaštvu.

Siemens Media Award 2024 je prilika za slavlje novinarskog i digitalnog stvaralaštva koje doprinosi društvenom napretku kroz tehnološke inovacije.
Siemens Media Award 2024 je prilika za slavlje novinarskog i digitalnog stvaralaštva koje doprinosi društvenom napretku kroz tehnološke inovacije.

Pobednici će imati priliku da se povežu sa istaknutim stručnjacima iz oblasti medija i tehnologije. I to na gala događaju u Beču. Siemens se raduje što će podržati i nagraditi najkreativnije i najinovativnije radove. Radovi treba da doprinesu razumevanju važnosti tehnologije sa svrhom.Očekuje se da će takmičenje privući veliki broj talenata iz oblasti novinarstva i digitalnog stvaralaštva iz devet zemalja regiona.

Ovo je prilika da se istakne važnost novinarskog rada

Siemens Media Award 2024 je prilika za slavlje novinarskog i digitalnog stvaralaštva koje doprinosi društvenom napretku kroz tehnološke inovacije.Učešće u ovom takmičenju pruža priliku da se radovi istaknu.Kao i da se dobije priznanje za trud i angažovanje u istraživanju teme „Tehnologija sa svrhom“.Siemens se nada da će ovogodišnji Media Award inspirisati novinare.Kao i kreatore sadržaja da istraže i prenesu važnost tehnoloških inovacija za društvo.

Sve prijave će biti pažljivo pregledane i ocenjene od strane stručnog žirija kako bi se odabrali najkvalitetniji radovi za finalno takmičenje.Očekuje se da će ovogodišnje takmičenje privući pažnju široke publike. I pokazati značaj novinarske i digitalne kreativnosti u današnjem društvu.Siemens je ponosan što može da podrži i nagradi izuzetne radove koji doprinose razumevanju i promociji tehnologije sa svrhom.Siemens Media Award 2024 je prilika da se istaknu talenat i angažovanost u istraživanju i promociji tema koje su od vitalnog značaja za društvo.

Očekuje se da će pobednici ovog takmičenja postati inspiracija drugima.Kao i da će njihovi radovi doprineti pozitivnim promenama u društvu.Siemens se raduje što može da podrži i promoviše novinarsku i digitalnu kreativnost kroz ovaj prestižni događaj.Siemens Media Award 2024 je prilika da se istakne važnost novinarskog rada i digitalnog stvaralaštva u promovisanju tehnologije sa svrhom.

About Post Author

Sandra Iršević

Borkinja za zdravu životnu sredinu, ljudska prava, rodnu ravnopravnost. Feminizam shvatam kao borbu za ostvaranje osnovnih ljudskih prava muškaraca i žena i u skladu sa time se i ponašam.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %