Gradonačelnik Subotice, Stevan Bakić, posetio je srećnu porodicu Ambruš
Aktuelno

Gradonačelnik Subotice u poseti trojke porodice Ambruš

0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Gradonačelnik Subotice posetio je porodicu Ambruš.U srcu Subotice, porodica Ambruš proslavlja dolazak trojki – Novaka, Dunje i Vidaka, uz neizmernu radost i podršku grada. Gradonačelnik Stevan Bakić nije propustio priliku da ulepša ovaj poseban trenutak, lično čestitajući i uručujući prigodne poklone.

„Ovo je čaroban trenutak za Suboticu. Svako novorođeno dete je dragulj, a trojke su pravo čudo. Čestitam porodici Ambruš na ovom divnom događaju!“, rekao je gradonačelnik.

Gradonačelnik Subotice: Pratimo politiku podsticaja rađanja

U susretu s presrećnim roditeljima, Bakić je istakao predanost grada natalitetnim politikama.

 „Pratimo Vlade Srbije i Pokrajinske vlade u podsticanju rađanja. Subotica je grad koji brine o svojim sugrađanima. Ove godine smo preduzeli korake da podržimo porodice i decu na različite načine.“

Bakić je podsetio na nedavnu odluku kojom Grad Subotica snosi troškove boravka za više od 4.500 mališana u predškolskim ustanovama, uz dodatno sufinansiranje privatnih predškolskih ustanova.

„Lokalna samouprava podržava sve trudnice i majke, pružajući podršku kroz vantelesnu oplodnju. Naša želja je da Subotica bude grad dece i mladih“, naglasio je Bakić.

Osim toga, grad nastavlja s investicijama u projekte koji poboljšavaju kvalitet života.

„Drugi rebalans budžeta stvorio je preduslove za nove investicije vredne 313 miliona dinara. To uključuje završetak rekonstrukcije centralne kuhinje u PU ‘Naša radost’ i dogradnju objekata ‘Mandarina’ i ‘Sanda Marjanović“, dodao je gradonačelnik Subotice.

Bakić zaključuje, čestitajući Ambruševima:

„Subotica je grad podrške roditeljima. Neka vaše trojke rastu u ljubavi i sreći. A svim sugrađanima poručujem: Grad i država su uz vas na putu ostvarenja roditeljstva!“

About Post Author

Sandra Iršević

Borkinja za zdravu životnu sredinu, ljudska prava, rodnu ravnopravnost. Feminizam shvatam kao borbu za ostvaranje osnovnih ljudskih prava muškaraca i žena i u skladu sa time se i ponašam.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %