Aktuelno

ZELENE TURE LEED-SERTIFIKOVANE ZGRADE „DELTA HOUSE“ 

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Savet zelene gradnje Srbije organizuje  ZELENE TURE LEED-SERTIFIKOVANE ZGRADE „DELTA HOUSE“. Obilazak će se održati 14. septembra kao deo njihovih aktivnosti povodom obeležavanja Svetske nedelje zelene gradnje 2023 – #WGBW23.

Organizacijom Zelene ture, Savet zelene gradnje Srbije, omogućuje da se uvidom u konkretan primer zainteresovanima približe savremeni koncepti i inovativna rešenja održivosti u oblasti građevinskog sektora. Koja je moguće primeniti na zgradama u kojima svi živimo i radimo. Ujedno i koja se sve češće pojavljuju na objektima svuda oko nas. Ove inovacije mogu učiniti naše zgrade, a time i naše gradove, energetski efikasnijim, zelenijim i manje štetnim po životnu sredinu.

U okviru ovogodišnje Zelene ture organizovan je vođeni obilazak poslovnog objekta Delta House na Novom Beogradu. Oni su nosioci LEED Gold sertifikata. Obilazak je organizovan u saradnji sa kompanijom Delta Real Estate, članom Saveta zelene gradnje Srbije. Tokom obilaska, posetioci že imati priliku da nešto više saznaju o svim inovativnim sistemima i rešenjima koja ovu zgradu čine reprezentativnim primerom odgovorne, energetski efikasne, zelene gradnje.Kao i težnje ka održivoj budućnosti građevinskog sektora.

Obilazak će biti organizovan u dva termina – jedan sa početkom u 11:00, i jedan sa početkom u 13:00.

About Post Author

Sandra Iršević

Borkinja za zdravu životnu sredinu, ljudska prava, rodnu ravnopravnost. Feminizam shvatam kao borbu za ostvaranje osnovnih ljudskih prava muškaraca i žena i u skladu sa time se i ponašam.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %