Za Agneš, praćenje trendova nije samo poslovni moto, već način života.
“Žensko preduzetništvo kroz nove tehnologije“

Agneš Cvitko: Osnaživanje žena kroz preduzetništvo

0 0
Read Time:1 Minute, 35 Second

Agneš Cvitko, ponosna vlasnica uspešnog frizerskog salona u selu Čantavir kod Subotice, donela je novi sjaj lokalnoj zajednici. Pre pet godina, Agneš je donela odluku da otvori svoj salon, posvećen praćenju modernih trendova. Redovno putuje u Italiju i Mađarsku kako bi usavršila svoje veštine i pružila najkvalitetniju uslugu svojim klijentima. Agneš čvrsto veruje da je okretanje ženskom preduzetništvu u Srbiji bila prava odluka za nju, i nema obzira.

Prevazilaženje prepreka u tradicionalnom okruženju

Agneš Cvitko iz Čantavira otkriva da je pre pet godina započela svoj put u ženskom preduzetništvu. Iako joj se pružila prilika da radi u inostranstvu, hrabro se odlučila da ostane u svom selu i postane svoj gazda. Agnešin salon od tada je postao lokalna uspešna priča.

Životni stil koji prati svetske trendove

Za Agneš, praćenje trendova nije samo poslovni moto, već način života. Ona shvata važnost konstantnog usavršavanja svojih veština i praćenja najnovijih stilova i tehnika u frizerskoj industriji.

Podsticanje drugih da ostvare svoje snove

Agneš ističe značaj podrške državnih programa i međunarodnih fondacija poput Prosperatati, koje su joj pomogle da pokrene svoj posao. Ona veruje da svako ko ima dobru poslovnu ideju treba da ima hrabrosti da započne sopstvenu delatnost. Uspeh priče Agneš predstavlja inspiraciju za nadolazeće žene preduzetnice, podstičući ih da iskoriste prilike i ostvare svoje snove.

Osnaživanje žena da uspeju

Sa nepokolebljivom odlučnošću, Agneš šalje snažnu poruku svim ženama: verujte u sebe i sledite svoje snove. Ona čvrsto veruje da jedna ideja može promeniti sve, i ohrabruje žene da prihvate svoj preduzetnički potencijal.

Kroz prikazivanje duha ženskog preduzetništva, Agneš Cvitko nije samo transformisala svoj život, već je postala inspiracija za druge. Njeno putovanje ističe mogućnosti i uspeh koji žene mogu postići u poslovnom svetu, istovremeno donoseći prosperitet i glamur svojoj lokalnoj zajednici.

About Post Author

Sandra Iršević

Borkinja za zdravu životnu sredinu, ljudska prava, rodnu ravnopravnost. Feminizam shvatam kao borbu za ostvaranje osnovnih ljudskih prava muškaraca i žena i u skladu sa time se i ponašam.
Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %