“Žensko preduzetništvo kroz nove tehnologije“

Nova prilika preduzetnicama u Vojvodini

0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

Novi konkurs za podršku preduzetnicama.Pokrajinska Vlada AP Vojvodine, u saradnji sa Kabinetom potpredsednika Pokrajinske vlade, objavila je novi konkurs za podršku ženskom preduzetništvu. Ovo je drugi konkurs u ovoj godini.Obezbeđeno je ukupno 13 miliona dinara za žene koje žele da ostvare svoje poslovne snove.

Sredstva su namenjena za nabavku mašina, opreme, računarske opreme, softvera i usluga. Iznos odobrenih sredstava može biti najmanje 50.000 dinara, sa najvišim iznosima od 600.000 dinara za mašine i opremu. Dok je 250.000 dinara za računarsku opremu, 200.000 dinara za softver.Kao i 150.000 dinara za usluge.

Da biste se kvalifikovali, morate imati najmanje 51% vlasništva žena i biti registrovani u Vojvodini najkasnije do 30. decembra 2022. godine. Ovaj konkurs je prilika za mikro i mala preduzeća, kao i za preduzetnice koje su paušalni poreski obveznici.

Rok za podnošenje prijava je 28. septembar 2023. godine.Tako da žene preduzetnice imaju dovoljno vremena da pripreme svoje aplikacije.

Potpredsednik Pokrajinske Vlade, Branko Ćurčić, naglasio je značaj ovog konkursa za podršku ženskom preduzetništvu.On je istakao da je interesovanje veće nego ikad. Ova inicijativa ima za cilj da unapredi poslovanje ženskih preduzetnika.Kao i da ih ohrabri da ostvare svoje ambicije u poslovnom svetu.

Sada je pravo vreme da žene u Vojvodini ostvare svoje preduzetničke snove. Pokrajinska Vlada i Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam su posvećeni podršci ženskom preduzetništvu.Ovaj konkurs je samo jedan od načina kako se to ostvaruje.

Prijavite se i budite deo uspešnih ženskih preduzetnica u Vojvodini! Spremite se za rast, razvoj i ostvarenje vaših poslovnih ideja.

About Post Author

Sandra Iršević

Borkinja za zdravu životnu sredinu, ljudska prava, rodnu ravnopravnost. Feminizam shvatam kao borbu za ostvaranje osnovnih ljudskih prava muškaraca i žena i u skladu sa time se i ponašam.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %