Ekologija

EkoManifest virtuelno online putovanje

0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

EkoManifest je virtuelno online ekološko putovanje, koje  počinje 22. maja, u 11 časova. Organizatori su osmislili jedinstven, originalan i kreativno osmišljen sadržaj u vidu igara, praktičnih pokaznih radionica, kvizova i dinamičnih prezentacija. Glavni deo manifestacije posvećen je deci i našim  najmlađima. EkoManifest podrazumeva  interaktivne radionice o reciklaži, smanjenu otpada, upoznavanju sa različitim vrstama biljaka i životinja, brojnim vidovima zagađenja.

Biće to pravo putovanje kroz igru  i praktične vežbe, zabava koja ima za krajnji cilj učenje. Organizatori veruju da će im učenje postati navika.

“ Osim toga, čekaju vas i zanimljivi govornici koji će, kroz kraće diskusije, otkriti tajne usvajanja zdravih navika. Učesnici će dobiti i praktične savete kako da i one najmlađe iz svog života i okoline odmalena učite da vode računa o životnoj sredini. Sadržaj manifestacije je sveobuhvatan i sigurno će biti interesantan i starijima koji se budu našli ispred ekrana pored svojih najmalađih ”, saopštio je organizator EcoHub.

Prijave su otvorene do 15. maja u 15 časova, a svoju ili prijavu nekog mlađeg možete poslati popunjavanjem sledeće forme OVDE. 

EkoManifest u cilju podizanja ekološke svesti

EcoHub je omladinska ekološka organizacija koja nekoliko godina unazad radi na podizanju svesti o važnosti očuvanja i zaštite životne sredine. To postižu kroz niz aktivnosti usmerenih ka različitim generacijama, ali uglavnom deci. Brojni projekti pokazuju zalaganje za sticanje ispravnih navika odmalena, a među njima je i manifestacija pod nazivom EkoManifest. Prvi put je održana u maju 2019. godine u Beogradu, sa ciljem okupljanja građana i njihove dece da roz igru i zabavu se realizuju kvalitetne ekološke edukacije.

Ove godine, zbog aktuelne epidemiološke situacije, mogućnost okupljanja nije bila pouzdana.

About Post Author

Sandra Iršević

Borkinja za zdravu životnu sredinu, ljudska prava, rodnu ravnopravnost. Feminizam shvatam kao borbu za ostvaranje osnovnih ljudskih prava muškaraca i žena i u skladu sa time se i ponašam.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %