„Dobro da nije veće zlo“, „Miris karmina“,“ U srce udaraj“, „Prišla“,“ Dođi ove noći“ „Ja te srećom častim“, „Letnje kiše“, „Ne postoji razlog“, „Nema šanse“ samo su neki od hitova Leksinton benda koji je još jednom oduševio Subotičane. U predivnom i bajkovim ambijentu na Letnoj pozornici na Paliću publika je pevala i đuskala uz dobro poznate hitove benda, koji je svakako rado viđen gost u Subotici.

Foto: Nikolina Kričković

Izlaskom na scenu momci iz benda dočekani su aplauzima, ovacijama i vriskom ženskog dela publike i već sa prvim taktovima počeo je koncert u sjajnoj atmosferi koji je trajao dva časa.

Foto: Nikolina Kričković

Lexington bend je pop grupa iz Beograda, osnovana 2004. godine; svoj prvi album je izdala 2010. godine. Jedan su od najpopularnijih pop bendova u Srbiji i regionu. 2017. godine na stadionu Tašmajdan održali su koncert pred 13.000 ljudi.

By Sandra Iršević

Borkinja za zdravu životnu sredinu, ljudska prava, rodnu ravnopravnost. Feminizam shvatam kao borbu za ostvaranje osnovnih ljudskih prava muškaraca i žena i u skladu sa time se i ponašam.