„Razvoj i unapređenje javnog informisanja u oblasti osoba sa invaliditetom i promociji znakovnog jezika“

Pokloni za decu u stanju autizma

0 0
Read Time:46 Second

Mališane u Gradskom udruženju za pomoć osobama sa autizmom u Subotici pred krad 2016.godine posetio je Deda Mraz.Predsednica Udruženja, Suzana Skenderović kaže da sada već tradicionalno u Kući iza duge za svu decu koja se nalaze u stanju autizma ljudi širokog srca i dobre volje su obezbedili lepe poklone.

Mnoge subotičke kompanije, javna i komunalna preduzeća, Sindikalne organizacije samostalnog sindikata grada Subotice i Sindikat gradske uprave Subotica obezbedili su novogodišnje paketiće.

Deda Mraz u kući iza duge. Foto: Subotica.com
Deda Mraz u kući iza duge.
Foto: Subotica.com

naslov_grb

Tekst je  nastao  u okviru projekta “„Razvoj i unapređenje javnog informisanja u oblasti osoba sa invaliditetom i promociji   znakovnog jezika“,  koji je realizovan uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za kulturu i javno informisanje.Za sadržaj priloga odgovornost isključivo snosi Udruženje građana „Malin“ i redakcija portala “Ecofeminizam”.Stavovi koji su u tekstu ne odražavaju nužno stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu i javno informisanje.

 

 

About Post Author

Sandra Iršević

Borkinja za zdravu životnu sredinu, ljudska prava, rodnu ravnopravnost. Feminizam shvatam kao borbu za ostvaranje osnovnih ljudskih prava muškaraca i žena i u skladu sa time se i ponašam.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %