Aktuelno

Pančevci koji se budu vakcinisali -vaučere za besplatnu vožnju

0 0
Read Time:2 Minute, 9 Second

Građani koji se budu vakcinisali do kraja maja dobiće besplatne karte za vožnju katamaranom „Panuka“ po Tamišu. Turistička organizacija grada Pančeva i Grad Pančevo na ovaj način žele da se zahvale sugrađanima koji su iskazali visok nivo odgovornosti prema sebi i drugima. Pančevci mogu da se vakcinišu na nekom od punktova u gradu i naseljenim mestima na našoj teritoriji.

Inače, 12. maj rođendan katamarana „Panuka“.

“ Na današnji dan pre četiri godine katamaran „Panuka“ je na raspolaganju građanima.Turistička organizacija grada Pančeva podržava nastojanja naše države i predsednika Aleksandra Vučića da se što pre poveća broj vakcinisanih i dostigne kolektivni imunitet. Odlučili smo da darujemo naše sugrađane koji se budu vakcinisali u narednim danima. Na ovaj način ćemo im omogućiti da deo vremena provedu u plovidbi rekom Tamiš“, izjavio je Nikola Stoilković.

Svi koji se budu vakcinisali da se jave TO Pančeva

Na vakcinalnim punktovima u gradu i naseljenim mestima, građani koji se budu vakcinisali do kraja maja, dobiće karte-vaučere za jednu besplatnu vožnju katamaranom „Panuka“. Reč je o redovnoj gradskoj ruti od gradskog pristana do Preobraženjske crkve i svetionika na ušću Tamiša u Dunav.

„Oni koji budu dobili ove karte, potrebno je da se jave telefonom u Turističku organizaciju grada Pančeva i rezervišu vožnju u nekom od termina od srede do nedelje. Plovidba na ovoj relaciji uglavnom traje oko pedesetak minuta do sat vremena“, kaže Nikola Stoilković.

Katamaran „Panuka“ i u ovoj sezoni obavljaće javni prevoz putnika za turističke obilaske svakog dana od srede do nedelje u terminima 14, 16 i 18 časova.

Od ove godine i nove rute

Redovna ruta je i dalje na relaciji od gradskog pristana do Preobraženjske crkve i nazad do svetionika, do ušća Tamiša u Dunav.

Ove sezone uvode se i povremene ture do Jabuke i Glogonja i razmatra se mogućnost vožnji vikendom u dva termina do Bele stene.

Informacija i rezervacije karata telefonom na broj 013 333 399 radnim danima od 8 do 20 sati. Kupovina karata je u prostorijama Turističke organizacije grada Pančeva.

Cenovnik:

Cena pojedinačne karte iznosi 350 dinara.

Deca do 7 godina starosti ne plaćaju kartu pod uslovom da sede u krilu svojih roditelja ili pratioca. Ako deca sede na zasebnom sedištu, cena karte je ista kao i za sve ostale kategorije putnika – 350 dinara.

Cena pojedinačne karte za turistički obilazak po Tamišu na relaciji gradski pristan – Jabuka i nazad iznosi 900 dinara.

Cena pojedinačne karte za turistički obilazak po Tamišu na relaciji gradski pristan – Glogonj i nazad iznosi 1.200 dinara.

Cena pojedinačne karte za turistički obilazak po Tamišu na relaciji gradski pristan – Bela stena i nazad iznosi 700 dinara.

About Post Author

Sandra Iršević

Borkinja za zdravu životnu sredinu, ljudska prava, rodnu ravnopravnost. Feminizam shvatam kao borbu za ostvaranje osnovnih ljudskih prava muškaraca i žena i u skladu sa time se i ponašam.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %