Uto. avg 9th, 2022

Vakcinacija ide po planu. 22.januara vakcinisan je 571 građanin Subotice, a plan imunizacije predviđao da to učini 432 ljudi, kaže gradonačelnik Subotice Stevan Bakić.

“23.januara do 11:00 časova, vakcinisano još 168 građana, što ukazuje da će se nastaviti tempo vakcinacije koji prevazilazi očekivanja. Želim, u ime Grada Subotice, da se zahvalim medicinskim timovima Doma zdravlja na kvalitetnom radu u službi najvišeg javnog interesa.Subotičani su pokazali veliku svest i odgovornost, ne samo prema sopstvenom zdravlju, već i prema svojoj zemlji. Odluka sugrađana koji nisu preležali COVID 19 da se vakcinišu, jeste čin vrhunskog patriotizma. Oni time pomažu našoj Srbiji da se što pre vrati normalnom životu i daljem snažnom razvoju i napretku. Tu mislim na privredi, kulturi i svim drugim oblastima koje je pandemija poremetila”, rekao je gradonačelnik Subotice Stevan Bakić.

Građani mogu da se prijavljuju za vakcinaciju putem portala „e-Uprave“ na vezi: https://imunizacija.euprava.gov.rs/ ili telefonski na broj: 0800 222 334.

By Sandra Iršević

Borkinja za zdravu životnu sredinu, ljudska prava, rodnu ravnopravnost. Feminizam shvatam kao borbu za ostvaranje osnovnih ljudskih prava muškaraca i žena i u skladu sa time se i ponašam.