Ekologija

Kompanija „Suncokret d.o.o.“ najinovativnije preduzeće 2019

0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Kompanija „Suncokret d.o.o.“ iz Hajdukova, dobitnik je prestižnog priznanja Inovativni Preduzetnik 2019. godine koje međunarodna revizorsko – konsultantska kompanija EY (Ernst&Young) u Srbiji dodeljuje osmu godinu zaredom. Priznanje su primili Ivan Perčić, osnivač,  i Ksenija Perčić Albunović, direktor sektora za prodaju i marketing.

Veoma smo počastvovani  što je rad naše porodične firme prepoznat od strane stručnog žirija i što smo osvojili ovo prestižno priznanje. Temelj naše kompanije oduvek su bile inovacije – i to posebno one koje se tiču novih proizvoda. Kroz dosadašnju istoriju imali smo inovativne proizvode i na domaćem i na evropskom tržištu a danas su ti nekadašnji noviteti u našoj standardnoj ponudi, kao npr. devičansko susamovo ulje, bundevin i konopljin puter, balzamiko sirće od nara i bezglutenski proteinski krekeri ”, rekao je Ivan Perčić, osnivač  najinovativnije kompanije u Srbiji 2019. godine.

Ivan Perčić davne 1989.godine imao je ideju da pokrene proizvodnju zdrave i organske hrane, odnosno namirnica kojih nije bilo u ponudi na ovim prostorima.  Kako se kompanija razvijala i rasla iz godine u godinu, tako je i kompanija postala porodična, pa se i Ivanova ćerka, Ksenija opredelila da u životu i poslu sledi stope svoga oca.

Naši proizvodi su jedinstvenog sastava, bez štetnih sastojaka, istovremeno i ukusni i hranljivi i, što je najvažnije, prepoznati i prihvaćeni od strane potrošača. Priznanje koje smo sada dobili i od stručne javnosti, za nas će biti snažan podstrek da opravdamo titulu inovativnog preduzetnika  i u narednim godinama, stvaramo nove i jedinstvene proizvode”, dodala je Ksenija Perčić Albunović, direktorka sektora za prodaju i marketing.

About Post Author

Sandra Iršević

Borkinja za zdravu životnu sredinu, ljudska prava, rodnu ravnopravnost. Feminizam shvatam kao borbu za ostvaranje osnovnih ljudskih prava muškaraca i žena i u skladu sa time se i ponašam.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %