Aktuelno

Proputujte svet busom sa Halo Tursom

0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Turistička agencija Halo Turs iz Beograda je prisutna već 24 godine na turističkoj mapi Srbije i broji mnogobrojne klijente koji svaki svoj slobodni trenutak provode putujući sa Halo Tursom. Halo Turs organizuje turističke posete najprestižnijih evropskih destinacija tokom cele godine stavljajući akcenat na blagostanje i zadovoljstvo klijenta kompletnom turističkom uslugom počev od najboljeg kadra turističkih vodiča, komfornog prevoza, kvalitetnog hotelskog smeštaja na bazi noćenja sa doručkom pa do temeljnog razgledanja ciljane turističke destinacije. Uskoro se bliži sezona godišnjih odmora, đačkih i studentskih raspusta dolaskom najlepšeg i najtoplijeg godišnjeg doba-leta, a Halo Turs je za vas pripremio brojne pogodnosti za leto 2017 po najpovoljnijim cenama, a letnje nazaboravne destinacije čine Grčka, Crna Gora, hALO TURS. Pogodnosti koje nudi Halo Turs budućim i stalnim klijentima čine ova tri slogana:

1. Stil za malo para

Zadovoljni putnici ....
Zadovoljni putnici ….

2. Malo vi-više mi

Leto 2017 2

 

 

3. Stalne akcije, koje ne opterećuju, već misle na kućne budžete mnogobrojnih zadovoljnih klijenata.

Ukoliko želite da sami u sopstvenoj organizaciji otputujete na planiranu destinaciju koju ste dugo očekivali, Halo Turs vam stoji na raspolaganju i pruža mogućnost iznajmljivanja autobusa, minibuseva i kombi vozila. Proputujte svet busom sa Halo Tursom, a za više informacija pozovite svakim radnim danom od 9h do 20 h i subotom od 10h do 15h na brojeve telefona 011 3222984 i 011 3224247 i posetite našu internet adresu www.halotours.rs Turistička agencija Halo Turs Beograd- Vama na usluzi!

Leto 2017

 

SPONZORISAN SADRŽAJ

About Post Author

Sandra Iršević

Borkinja za zdravu životnu sredinu, ljudska prava, rodnu ravnopravnost. Feminizam shvatam kao borbu za ostvaranje osnovnih ljudskih prava muškaraca i žena i u skladu sa time se i ponašam.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %