Usvoji i pokloni risa za Dan Ljubavi.
Aktuelno

Usvoji životinju i pokloni ljubav

0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

Usvoji simbolično životinju u WWF-u. Tako donirate za očuvanje prirode i iznenadićete vašu bolju polovinu savršenim poklonom.#pokloniljubav

Sigurno se slažemo da ljubav treba ceniti, čuvati i slaviti svaki dan, ali zašto ne bi imala i svoj poseban dan? Ipak je Dan zaljubljenih samo jednom u godini. Možete ga proslaviti na mnoge načine… Ali onaj poseban poklon prepun ljubavi, kojim dočekate osobu koju volite i izmamite joj osmeh (i poljubac), nezaobilazan je deo proslave, zar ne?

Za ovaj Dan zaljubljenih vaš poklon stvarno može biti iznenađenje. WWF svetska organizacija za zaštitu prirode vam omogućava da simbolično usvojite životinjsku vrstu! Na sertifikat o usvajanju možete da napišete ličnu poruku i da ga posvetite i pošaljete osobi koju volite!

Kako bismo vam olakšali odluku koju životinju da usvojite, WWF je pripremio i kviz koji će vam otkriti koja to životinja najbolje odgovara kao poklon za vašu bolju polovinu. Odgovorite na pitanja, otkrijte odgovor. Simbolično usvojite životinju, ostavite poruku lične prirode i pošaljite ga osobi koju volite. I vaš Dan zaljubljenih je ispunjen ljubavlju. Takođe, ste učinili i dobro delo! WWF-ova misija je da izgradimo budućnost u kojoj i ljudi i priroda mogu da napreduju zajedno.

“Kao naučno zasnovana i nezavisna organizacija, WWF radi na očuvanju i obnavljanju bioraznovrsnosti. Reč je o mreži koja omogućava život na Zemlji. Svedoci smo ubrzanog uništavanja prirode i klime. To ima ozbiljne posledice na ukupan život na Zemlji. Pogotovo na već ugrožene životinjske vrste. Zato je i važan ovaj oblik donacija. Simboličnim usvajanjem direktno pomažete naš rad i svaka donacija nam puno znači. A evo, može i da razveseli osobu koju volite za Dan zaljubljenih.“ kaže  Aleksandra Ugarkovic, saradnik za komunikacije u WWF Adriji.

Za ovaj Dan zaljubljenih svojoj ljubavi poklonite ljubav.

About Post Author

Sandra Iršević

Borkinja za zdravu životnu sredinu, ljudska prava, rodnu ravnopravnost. Feminizam shvatam kao borbu za ostvaranje osnovnih ljudskih prava muškaraca i žena i u skladu sa time se i ponašam.
Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %