Aktuelno

Klub putnika-Jordan

0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Klub putnika Fondacije “Danilo Kiš” okuplja nas u svojim prostorijama i vodi nas u Jordan. Svetu zemlju koja je kolevka biblijskih priča i otkriće za evropske posetioce. Naš sugrađanin Nemanja Mutić će nam uz priču i fotografije opisati kako je proveo dane u Vadi Rum pustinji, posetio čuvenu Petru, obilazio antičke iskopine i gledao kako se pravi mozaik od kamena, učio o arapskoj hrani, kupao se u Mrtvom moru i popeo se na planinu Nebo odakle je Mojsije ugledao svetu zemlju.

Jedno od ranijih predavanja.

Susret avanturista i ljubitelja putovanja održaće se u četvrtak, 15. decembra 2022. godine, sa početkom u 19.30 časova, u Fondaciji “Danilo Kiš”. Klub putnika Fondacije otvoren je za sve. a ulaz je besplatan.

Jordan- Petra.

Predavač Kluba putnika Nemanja Mutić je diplomirani turizmolog, dugogodišnji turistički vodič. Autor je kanala “Putopisi” na platformi YouTube. Predavač na radionicama i obukama na temu turizma. Nemanja je živeo i radio u zemljama Evrope, Amerike, Azije i Afrike. Zaljubljenik je u istoriju, kulturu i promoter je avanturističkih putovanja.

https://www.youtube.com/channel/UCjtymRd3iwc1cuD-PmW1i_g/community?lb=Ugx3ddZEMLQIkNBqbmZ4AaABCQ

Projekat se realizuje uz podršku Grada Subotice.

Projekat „Info kultura“ se realizuje uz podršku grada Subotica – Sekreterijata za kulturu. Za sadržaj priloga i članaka odgovornost isključivo snosi Udruženje građana „Malin“ i redakcija portala “Ecofeminizam”. Stavovi koji su u tekstu ne odražavaju nužno stavove lokalne samouprave Subotica.

About Post Author

Sandra Iršević

Borkinja za zdravu životnu sredinu, ljudska prava, rodnu ravnopravnost. Feminizam shvatam kao borbu za ostvaranje osnovnih ljudskih prava muškaraca i žena i u skladu sa time se i ponašam.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %