Ekologija

Bespalatan online trening : Prava Prirode

0 0
Read Time:55 Second

Krajem maja biće održan online trening u organizaciji Women’s Earth and Climate Action Network. Trening je besplatan i mogu da se pridruže svi koji se bave zaštitom životne sredine, pravima žena. Više detalja o samom treningu možete da saznate ovde.

Na fajsbuk stranici Women’s Earth and Climate Action Network navedeno je da je cilj treninga da se ispitaju Prava Prirode, a biće reči I o tome ko uništava Zemlju I osporava uspostavljen zakonski, društveni, politički i ekonomski okvir zasnovan na inherentnim pravima i prirodnim zakonima životnih sistema Zemlje. Predstaviće se I primeri kako SAD i međunarodne zajednice uspešno usvajaju lokalno zakonodavstvo o zaštiti prirode kao sredstvo za zaštitu ekosistema, njihovih zajednica i pravičnih klimatskih rješenja.

Predstaviće se I primeri kako SAD i međunarodne zajednice uspešno usvajaju lokalno zakonodavstvo o zaštiti prirode kao sredstvo za zaštitu ekosistema, njihovih zajednica i pravičnih klimatskih rješenja. Foto: WECAN

Predavanje će držati: Shannon Biggs (Co-Director of Movement Rights) I Osprey Orielle Lake (Executive Director of WECAN International),

Četvrtak 31. maja 2018 u 11:00 PT / 2:00 ET

About Post Author

Sandra Iršević

Borkinja za zdravu životnu sredinu, ljudska prava, rodnu ravnopravnost. Feminizam shvatam kao borbu za ostvaranje osnovnih ljudskih prava muškaraca i žena i u skladu sa time se i ponašam.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %