U Goranskom kampu sve je spremno za druženje.
Ekologija

U Goranskom kampu druženje u prirodi

0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

U Goranskom kampu sve je spremno za druženje. Goranski kampovi imaju za cilj da ohrabre decu da budu radoznala, istraživačka i svesna svoje okoline. Boravak u prirodi je važan za decu, jer im pruža priliku da razvijaju svoje sposobnosti, upoznaju živi svet oko sebe i nauče kako da ga čuvaju.

U goranskom kampu deca istražuju prirodu.
U goranskom kampu deca istražuju prirodu.

Ove godine smo za sve avanturiste i istraživače rezervisali posebne termine tematskih Goranskih Eko Kampova. Družina Drugoljuba i Prirodoljuba vas poziva da doživite nezaboravno iskustvo i provedete letnji raspust na najlepši mogući način!

U Goranskom eko kampu ima mesta

Evo datuma održavanja kampova:

jun – 25. jun: Kamp „Drugoljub“ (za uzrast od 6 do 8 godina, ograničen broj mesta)

jun – 29. jun: Kamp „Prirodoljub“ (za uzrast od 9 do 12 godina)

Ne propustite priliku da se prijavite za naše kampove i postanete deo GEK avanture! Prijave su već počele, a možete se prijaviti putem linka GORANSKI EKO KAMPOVI. Za više informacija, kontaktirajte nas na brojevima 021 881 027 ili 021 451 788 ili putem e-maila office@pokretgorana.org.rs. Takođe, posetite našu Facebook stranicu Goranski Eko Kampovi i budite u toku sa svim novostima.

Pridružite nam se i doživite letnji raspust koji će vam zauvek ostati u sećanju!

About Post Author

Sandra Iršević

Borkinja za zdravu životnu sredinu, ljudska prava, rodnu ravnopravnost. Feminizam shvatam kao borbu za ostvaranje osnovnih ljudskih prava muškaraca i žena i u skladu sa time se i ponašam.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %