Počasna povelja za Irenu Vujović.
Ekologija

Povelju je dobila ministarka Vujović

0 0
Read Time:39 Second

Povelju „4.jun“ za doprinos u stvaranju čistije i zelenije opštine, dobila je ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović. Počasnu povelju je dobila prilikom obeležavanja Dana opštine Petrovac na Mlavi.

„Velika je privilegija i čast biti deo važnih projekata u opštini koja se nalazi u jednom od najlepših delova naše zemlje. Prema njemu je priroda bila izuzetno darovita, obavezujući nas da bogatstvo koje nam je dato čuvamo, negujemo i unapređujemo. Kao i da mislimo o generacijama koje će doći posle nas“, rekla je Vujović.

Ministarka je podsetila na već realizovane kapitalne projekte, kao što je transfer stanica sa reciklažnim centrom. Najavila je i buduće planove za ovu opštinu. Istakla je i važnost ravnomernog razvijanja svih delova naše zemlje kako bi rezultate projekata na kojima Ministarstvo predano radi osetili svi građani.

About Post Author

Sandra Iršević

Borkinja za zdravu životnu sredinu, ljudska prava, rodnu ravnopravnost. Feminizam shvatam kao borbu za ostvaranje osnovnih ljudskih prava muškaraca i žena i u skladu sa time se i ponašam.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %