Aktuelno

MARKO MILANOVIĆ-TRENER ZA PRIMER

0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Na svu našu žalost, naš poznati fitness i body building trener Subotice, Marko Milanović je preminuo 8. aprila. Njegov ceo život se svodio na sport. Kao mali je trenirao karate i košarku, a 2011. godine je primljen u novo-otvorenu Everybody teretanu na Prozivki kao volonter sa osnovnim znanjem o fitnesu. 
Prepoznavši njegove kvalitete, upornost i posvećenost, Emil Vaštag, vlasnik teretane ga je zvanično zaposlio kao fitness instruktora.Njegova karijera je rasla brzim tokom, gde je na Instagramu sakupio preko 14.000 vernih pratilaca. 

Iza Marka Milanovića su mnogobrojni uspešni rezultati klijenata u karijeri dugoj tačno 10 godina. Nažalost, 2016/2017.godine  mu je otkriven i dijagnostikovan tumor oka. Zbog njegovih mladih godina, omogućeno mu je bilo osiguranje za operaciju u Finskoj 2017. godine. 

Operacija je koštala nekoliko desetina hiljada eura i Zdravstveno osiguranje Republike  Srbije je pokrilo operaciju koja je imala uspešan ishod tada. Njegova karijera je rasla brzim tokom, gde je na Instagramu sakupio preko 14.000 vernih pratilaca. 

Međutim, prošle godine u avgustu 2020. godine mu je dijagnostikovan prenos tumora na jetru. Tom prilikom je bio operisan na VMA gde mu je odstranjeno 30% jetre bez uspešnih rezultata. 

Do pre 2 meseca kada je ponovo išao na operaciju direktnim ubrizgavanjem hemoterapije u jetru novijom metodom, koja je bila prejaka i njegov organizam nije više mogao to da podnese. 

Pamtićemo ga kao nasmejanog, veselog, vrednog i disciplinovanog momka koji je napravio neverovatan uspeh u fitness industriji i inspirisao mnoge kolege i ljude oko njega da se vode zdravim životom. 

Poslednji pozdrav od cele ekipe iz teretana Bravo Body Fitness Gym i Everybody teretane. 

Legende se nikada ne zaboravljaju. 

Sahrana je zakazana sahrana10.aprila sa početkom u 13 časova, na Senćanskom groblju. 

Marijana Dušnoki

About Post Author

Sandra Iršević

Borkinja za zdravu životnu sredinu, ljudska prava, rodnu ravnopravnost. Feminizam shvatam kao borbu za ostvaranje osnovnih ljudskih prava muškaraca i žena i u skladu sa time se i ponašam.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %