Ekologija

Prvi broj bespatnog eEkolist-a

0 0
Read Time:50 Second

Izašao je novi broj internet izdanja besplatnog magazina eEkolist.


„eEkolist je glasilo modernog dizajna, s atraktivnim sadržajem i velikim brojem fotografija. Pored toga, maksimalno je interaktivno, budući da doslovce svaki centimetar stranice može biti linkovan na bilo koju internet adresu, što je posebno značajno za marketing. Naime, sve reklame, oglasi ili PR tekstovi mogu biti direktno povezani s internet sadržajima oglašivača (sajt, određena stranica, katalog, cenovnik, video, e-mail…), što povećava vidljivost oglašenog sadržaja“, objašnjava Jadranka Marčok.


Teme koje se obrađuju su zaštita životne sredine, održivi razvoj, zdravi stilovi života, edukacija, građanski aktivizam, industrija, reciklaža. Tačnije pitanje životne sredine se obrađuje sa svih aspekata uključujući društveni, ekonomski i politički.

Štampano izdanje „Ekolista” izlazi već 12 godina, ovo izdanje dolazi na e-adrese svih prijavljenih čitalaca. Jadranka Marčok objašnjava da štampano i PDF izdanje su potpuno različiti mediji i sadržinski se ne poklapaju, te oglašavanjem u oba izdanja povećavate šansu da vašu reklamu vidi veći broj ljudi.

Prijave na mailing listu putem e-maila: ekolist@yahoo.com

About Post Author

Sandra Iršević

Borkinja za zdravu životnu sredinu, ljudska prava, rodnu ravnopravnost. Feminizam shvatam kao borbu za ostvaranje osnovnih ljudskih prava muškaraca i žena i u skladu sa time se i ponašam.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %