Ekologija

Storyteller i Ekolist potpisali sporazum o saradnji

0 0
Read Time:51 Second

Online portal Storyteller i časopis Ekolist su danas u Bačkom Petrovcu formalizovali svoju saradnju u oblasti medija i zaštite životne sredine i održivog razvoja. Sporazum o saradnji su potpisale Vladimira Dorčova Valtnerova i Jadranka Marčok, osnivačice ovih medija, čiji zajednički imenitelj, osim ekološkog osvešćavanja, jeste prezentacija oblasti i životnih priča koje inspirišu na pozitivne promene u celokupnom društvu.

Formalizacija partnerstva Storytellera i Ekolista jeste rezultat medijskog projekta Eko dizajn naših života. Foto / Igor Bovdiš

 

Potpisivanjem sporazuma o saradnji Storytellera i Ekolista se formalizuje partnerstvo ovih medija u oblasti unapređenja i povećanja vidljivosti teme zaštite životne sredine i ekologije u oblasti medija i informisanja građana i zajedničko javno zagovaranje promene životnih navika građana i zakonske regulative, ukoliko se steknu uslovi za to.

Formalizacija partnerstva dva medija jeste rezultat medijskog projekta Eko dizajn naših života, koji realizuje portal Storyteller uz finansijsku podršku Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama. U proejktu, pored Storytellera, učestvuje i Ekolist.

 

izvor: storyteller

 

About Post Author

Sandra Iršević

Borkinja za zdravu životnu sredinu, ljudska prava, rodnu ravnopravnost. Feminizam shvatam kao borbu za ostvaranje osnovnih ljudskih prava muškaraca i žena i u skladu sa time se i ponašam.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %