Kovin novi turistički projekti
Aktuelno

Opština Kovin predstavila nove turističke potencijale

0 0
Read Time:58 Second

Predstavnici Opštine Kovin nedavno su učestvovali na sastanku sa ministrom turizma i omladine Huseinom Memićem. Bilo je reči o turističkim potencijalima i važnim projektima u opštinama koje imaju izlaz na Dunav.

Opština Kovin predstavila je dva projekta: auto-kamp na Šljunkari, deo deo sportsko – rekreativnog kompleksa. Drugi projekt je biciklistička staza kroz Južni Banat.

„To je odličan projekat jer bismo, zajedno s Belom Crkvom povezali stazu kroz naše opštine. Šljunkara je izuzetno lepo i popularno izletište. U blizini koje se gradi i bazen, učinili još atraktivnijom za posetice“, saznajemo u Opštini Kovin.

Opština Kovin predstavila je dva projekta: auto-kamp na Šljunkari, kao deo sportsko-rekreativnog kompleksa. Kao i biciklističku stazu kroz Južni Banat. I to deo koji prolazi kroz Kovin, sve do Bele Crkve, u dužini 10,3 kilometra i koji se poklapa sa međunarodnom rutom Eurovelo 6 i 13.

„Imamo pripremljena oba projekta. Međutim predračuni su rađeni pre nekoliko godina. Potrebno da uradimo nove premere”, kažu u Opštini Kovin.

Sastanku su osim predstavnika Opštine Kovin prisustvovali i predstavnici lokalnih samouprava – Novog Sada, Sombora, Apatina, Bača, Bačke Palanke, Beočina, Inđije i Bele Crkve.

izvor: Vojvodinauživo

About Post Author

Sandra Iršević

Borkinja za zdravu životnu sredinu, ljudska prava, rodnu ravnopravnost. Feminizam shvatam kao borbu za ostvaranje osnovnih ljudskih prava muškaraca i žena i u skladu sa time se i ponašam.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %