Aktuelno

Ugovor za Suboticu vredan 20 miliona dinara

0 0
Read Time:52 Second

Ugovor o subvenciji, vredan 20 miliona dinara za izgradnju atarskih puteva potpisao je gradonačelnik Stevan Bakić. Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je predstavnicima lokalnih samouprava u Vojvodini ugovore za sufinansiranje projekata. Ugovor se odnosi na oblasti poljoprivrede, vodoprivrede i lokalnog razvoja, vredne više od 773 miliona dinara.

“Budžetom Grada Subotice za 2021. godinu predviđeno je 40 miliona dinara sa PDV-om za uređenje atarskih puteva. Sa ovim, značajnim, sredstvima dobijenim od Pokrajine za uređenje atarskih puteva obezbeđeno je ukupno 60 miliona dinara. To praktično znači da ćemo urediti oko 15 750 metara atarskih puteva”, rekao je gradonačelnik Stevan Bakić.

Uređenje atarskih puteva je predviđeno da se radi, kako je naveo gradonačelnik Bakić, u mesnim zajednicama: Aleksandrovo, Đurđin, Žednik, Čantavir, Bački Vinogradi i Tavankut.

Iz pokrajinskog budžeta, posredstvom Sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu danas su dodeljeni i ugovori jedinicama lokalne samouprave za izradu projektno-tehničke dokumentacije za unapređivanje komunalne infrastrukture, vredni više od 33 miliona dinara.
Za izradu projektno-tehničke dokumentacije za rasvetu Subotici je u Pokrajini opredeljeno milion dinara.

About Post Author

Sandra Iršević

Borkinja za zdravu životnu sredinu, ljudska prava, rodnu ravnopravnost. Feminizam shvatam kao borbu za ostvaranje osnovnih ljudskih prava muškaraca i žena i u skladu sa time se i ponašam.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %