Ekologija

Manifestacija: Festival ljubavi

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

U ponedeljak 3.juna u susret Svetskom danu zaštite životne sredine 5.junu Udruženje građana Zeleni Subotice treću godinu zaredom organizuju manifestaciju pod nazivom Festival ljubavi“ koji je namenjen deci sa invaliditetom.

Cilj nam je da kroz sportske aktivnosti spojimo zdravu decu sa decom sa posebnim potrebama, kako bi se i za ovu kategoriju dece otvorila vrata sportskih organizacija. Na ovaj način ujedno pomažemo i zdravoj deci da prihvate različitost svojih vršnjaka i da steknu osećaj kako pomažu osobama sa invaliditetom.Ravnopravni deo organizacije predstavljaju i naši sponzori koji redovno podržavaju socijalizaciju dece sa posebnim potrebama„, navodi se u saopštenju koje je potpisao predsednik UG Zeleni Subotice, Bojan Šoralov.

Foto: zelenisubotice.rs

Za sada pozivu na sada već tradicionalnu manifestaciju odazvali su se članovi brojnih sportskih organizacija i kulturno-umetničkih društava, među njima mladi fudbaleri, odbojkaši, rvači, karatisti, sportski planinari, članovi horova i folkloraši. U Dudovoj šumi će tokom manifestacije biti postavljeni sportski poligoni koje će sva prisutna deca zajedno prolaziti.

Fotot: zelenisubotice.rs

Festival ljubavi“ počinje u 17 časova, 3.juna 2019.godine u Dudovoj šumi. Početak je u 17 sati.

foto: zelenisubotice.rs

About Post Author

Sandra Iršević

Borkinja za zdravu životnu sredinu, ljudska prava, rodnu ravnopravnost. Feminizam shvatam kao borbu za ostvaranje osnovnih ljudskih prava muškaraca i žena i u skladu sa time se i ponašam.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %