„Razvoj i unapređenje javnog informisanja u oblasti osoba sa invaliditetom i promociji znakovnog jezika“

“Zajedno stvaramo čaroliju“

0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

Zajedno stvaramo čaroliju“ naziv je izložbe koju zajednički su realizovali Pravni fakultet za privredu i pravosuđe i Školski centar „Dositej Obradović“ iz Subotice. Mala umetnička dela, koja su nastala u okviru likovnih radionica u Školskom centru „Dositej Obradović“ prodavala su se, a prikupljen novac je dat u humanitarne svrhe. Sandra Milovanov, nastavnica defektološkinja u Školskom centru sa domom učenika „Dositej Obradović“ objašnjava da će prihupljen novac biti dat za lečenje njihove koleginice Dragice Aksentijević. Milovanov se zahvalila Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe što su i ove godine zajedno realizovali humanitarnu izložbu.

Kićenje jelke unikatnim ukrasima koje su izradila deca.
Kićenje jelke unikatnim ukrasima koje su izradila deca.

Prisutni su imali priliku da uživaju u programu koji je su za njih pripremila deca Školskog centra, a nakon toga zajedno su kitili jelku. Ispred Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe, Srđan Cvijanović, je istakao da oni teže da ovaj projekat preraste u veliki projekat i da se uključe razne subotičke firme.

Prodajna humanitarna izložba “Zajedno stvaramo čaroliju“.
Prodajna humanitarna izložba “Zajedno stvaramo čaroliju“.

„ Cilj nam je da stavimo osmeh na lice svim mališanima za predstojeće praznike, i da „Srećni praznici“ ne ostane samo floskula, nego da to pretvorimo u realnost”, rekao je Srđan Cvijanović iz Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe.

naslov_grb

Tekst je  nastao  u okviru projekta “„Razvoj i unapređenje javnog informisanja u oblasti osoba sa invaliditetom i promociji   znakovnog jezika“,  koji je realizovan uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za kulturu i javno informisanje.Za sadržaj priloga odgovornost isključivo snosi Udruženje građana „Malin“ i redakcija portala “Ecofeminizam”.Stavovi koji su u tekstu ne odražavaju nužno stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu i javno informisanje.

About Post Author

Sandra Iršević

Borkinja za zdravu životnu sredinu, ljudska prava, rodnu ravnopravnost. Feminizam shvatam kao borbu za ostvaranje osnovnih ljudskih prava muškaraca i žena i u skladu sa time se i ponašam.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %