Impresum-Ecofeminizam

“Ecofeminizam” je internet magazin o zaštiti životne sredine, održivom razvoju, energetici, feminizmu i ljudskim pravima.

Opšti cilj nam je da obezbedimo blagovremeno i kvalitetno informisanje svih građanki i građana Subotice,  Srbije, ali i regiona.

Dobrodošli na naš portal posvećen EkoFeminizmu – pokretu koji združuje borbu za ljudska prava, zaštitu životne sredine i postizanje rodne ravnopravnosti. Naša stranica je posvećena osnaživanju svih manjina i promovisanju održivog razvoja, fokusirajući se na ulogu žena i njihovu ključnu ulogu u stvaranju pozitivnih promena u društvu.

Naš cilj je da podignemo svest o ekološkim izazovima i društvenim nepravdama koje se suočavaju naš svet danas. Kroz članke, vesti, analize i intervjue, nudimo vam informacije i perspektive koje će vam pomoći da bolje razumete kompleksnost ovih problema i pridružite se aktivizmu.

Saznajte više o našim ključnim temama:

  1. Ljudska prava: Informišite se o aktuelnim pitanjima ljudskih prava širom sveta i saznajte kako možete pružiti podršku onima kojima je najpotrebnija.
  2. Životna sredina: Upoznajte se sa hitnim pitanjima zaštite životne sredine, klimatskim promenama i održivim rešenjima koja su neophodna za očuvanje našeg planeta.
  3. Rodna ravnopravnost: Istaknuta tema našeg portala je ostvarivanje rodne ravnopravnosti. Saznajte o naporima za promenu stereotipa, eliminisanje rodno zasnovanog nasilja i stvaranju pravičnijeg društva.

Pridružite nam se u našoj misiji da stvorimo bolji i pravedniji svet za sve. Pročitajte naše najnovije članke, pridružite se diskusijama i inspirišite se da preduzmete akciju.

Kroz naš portal, zajedno možemo ostvariti stvarne promene.

Svi sadržaji na sajtu “Ecofeminizam” slobodni su za preuzimanje, uz obavezno navođenje izvora.

Izdavač: Udruženje građana „Malin“
Internet adresa: ecofeminizam.com

PIB: 109363771

MB: 28193416

Datum osnivanja: 02/02/2016

E mail: udruzenjemalin@gmail.com
E-mail:  sandra.irsevic@gmail.com

Facebook: : https://sr-rs.facebook.com/ekofeminizam/

instagram:https://www.instagram.com/ecofeminizam/

Odgovorna urednica: ma Sandra Iršević

Novinarke i novinari:

  • Sandra Iršević
  • Maja Pavlica
  • Milisav Pajević

Dokumenti: Kodeks novinara Srbije