Ekologija

„Shaping Synergies Into a Circular Society“

0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Svi zainteresovani mogu da predstave svoju zelenu ideju na međunarodnoj konferenciji Green Economy Congress, koja će ove godine biti održana od 1. do 3. novembra 2018. godine u Beogradu, pod sloganom „Shaping Synergies Into a Circular Society“. U tri dana konferencije Green Economy Congress, učesnici će imati priliku da čuju neke od lidera u ekonomiji, preduzetništvu, inovacijama i nauci, zaštiti životne sredine. Cilj organizatora nije samo podizanje svesti o zelenim temama, već i izgradnja održive zajednice koja će omogućiti brži razvoj zelenih inicijativa na međunarodnom nivou.

U okviru prva dva dana konferencije biće organizovana predavanja i panel diskusije u Privrednoj komori Beograda.

Treći dan Green Economy Congress, koji se organizuje u saradnji sa Privrednom komorom mladih i Geografskim fakultetom Univerziteta u Beogradu, pod nazivom Entrepreneurial Stories (Preduzetničke price), biće organizovan u formi interaktivne diskusije sa start up preduzećima i organizacijama koje imaju inicijative iz oblasti zelene i cirkularne ekonomije. Svaki start- up će imati 10 minuta da se predstavi, i nakon prezentacija učestvovati u diskusiji sa učesnicima Green Economy Congress.

Organizatori konferencije su udruženja U mreži i Grupa za analizu i kreiranje javnih politika uz podršku Evropske Zelene fondacije, Privredne komore Srbije, Privredne komore mladih i Geografskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Više informacija možete pronaći na sajtu www.greeneconomycongress.com 

About Post Author

Sandra Iršević

Borkinja za zdravu životnu sredinu, ljudska prava, rodnu ravnopravnost. Feminizam shvatam kao borbu za ostvaranje osnovnih ljudskih prava muškaraca i žena i u skladu sa time se i ponašam.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %