Aktuelno

Počelo prijavljivanje za audicije za treći etno Festival „Glas anđela – Tijana Jurić“

0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Pripreme za muzički deo trećeg Festivala „Glas anđela – Tijana Jurić“ koji će 1. jula biti održan u Bajmoku, mestu nadomak Subotice, otpočele su pozivanjem talentovane dece i mladih da se prijave za audicije koje će iskristalisati deset takmičara.

U centralnom delu festivala, oni će se pesmom nadmetati za glavnu nagradu – „Glas anđela“.

Takmičarke na Festivalu „Glas anđela“ 2016.godine.

Fondacija Tijana Jurić kao pokretač ovog jedinstvenog festivala koji neguje tradicionalnu muziku, pozvala je mlade da se prijave i pokažu svoje muzičko umeće.

– Desetoro mladih koji po ocenama žirija na audicijama prođu kao najbolji, poslaće i ove godine najvažniju poruku festivala – „kulturom protiv nasilja“. Prethodne dve godine, nastupi najtalentovanije dece ove zemlje bili su praznik kulture. To je motiv koji nas vodi u želji da ova manifestacija živi, saopštio je Organizacioni odbor trećeg etno Festivala „Glas anđela – Tijana Jurić“.

Takmičare će pred stručnim žirijem i publikom pratiti poznati tamburaški orkestar „Spomenar“ iz Sombora.

AUDICIJE U SOMBORU, BEOGRADU I KRALJEVU

Rok za prijave za audicije počeo je u četvrtak, 20. aprila, a ističe 10. maja 2017. u ponoć.

Uslovi za prijavljivanje jesu starosna dob takmičara (do 16 godina starosti), pevanje etno (tradicionalnih) pesama, popunjavanje formulara za prijavu i saglasnosti roditelja/staratelja. Prijava bez saglasnosti se neće uzimati u obzir, a ista se može preuzeti klikom na FORMULAR ZA PRIJAVU.

 

izvor: Tijana.rs

About Post Author

Sandra Iršević

Borkinja za zdravu životnu sredinu, ljudska prava, rodnu ravnopravnost. Feminizam shvatam kao borbu za ostvaranje osnovnih ljudskih prava muškaraca i žena i u skladu sa time se i ponašam.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Коментари су искључени на Počelo prijavljivanje za audicije za treći etno Festival „Glas anđela – Tijana Jurić“