Aktuelno

,, Živite svoj san, a ne sanjajte život ’’

0 0
Read Time:2 Minute, 3 Second

,, Živite svoj san, a ne sanjajte život ’’ – kratko, jasno i direktno poručuje tim dugogodišnjih i iskusnih turističkih radnika iz agencije Cpl-in , lidera u organizaciji turističkih putovanja u zemlji i inostranstvu na području Srema i šire. Još malo nam je ostalo do ispraćaja tekuće godine i dočeka Nove 2017. godine, a odluka o izboru agencije za predstojeće putovanje je na čekanju?.

U dilemi ste gde da otputujete , a da ne opteretite vaš kućni budžet skupim aranžmanima?. Neka Vaš izbor bude turistička agencija Cpl-in koja vam nudi turističke aranžmane u zemlji i inostranstvu misleći na vaš kućni budžet uz povoljne uslove plaćanja na rate. Otputujte sa nama kada vam je neophodan dobar i nezaboravan odmor i uverite se da sa nama živite san, a ne sanjate život !

CPL2

Turistička agencija Cpl-in sa sedištem u Sremskoj Mitrovici se sastoji od tima dugogodišnjih turističkih radnika čiji su prioriteti zadovoljni kupac i dobra usluga. Upravo zahvaljujući zadovoljnim kupcima naših aranžmana, postali smo lider u organizaciji turističkih putovanja na području srema i šire, a iz ponude izdvajamo destinacije u Srbiji i inostranstvu. U Srbiji organizujemo letovanja i zimovanja na Zlatiboru, omiljenom centru planinskog turizma domaćih i stranih turista sa smeštajem u vili Jelena koja se nalazi u podnožju ski- staze ,, Obudovica ’’. Pored Zlatibora , za sve ljubitelje banjskog turizma tu su Vrnjačka banja i Soko banja , metropole banjskog turizma Centralne i Jugoistočne Srbije, koje ublažuju tegobe i produžava ju život starijim osobama, a u 99 % slučajeva Soko banja uspešno leči oboljenja respiratornih puteva astmu, bronhitis i sve vrste plućnih bolesti, dok je Vrnjačka banja idealno mesto za dijabetičare i obolele od kožnih oboljenja„, poručuju u agenciji.

Menadžment turističke agencije CPL-in
Menadžment turističke agencije CPL-in

Od inostranstva, za letovanje, odmor i razonodu izdvajamo Grčku , Crnu goru, Španiju , Tursku , Egipat kao i evropske metropole Beč , Prag i Budimpeštu. Pored liderstva u organizaciji putovanja u zemlji i inostranstvu, agencija Vam nudi povoljne uslove plaćanja aranžmana na rate.

Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mestu, stoga, ne oklevajte, prepustite Vaš nezaboravni odmor rukama tima iskusnih i proverenih turističkih delatnika.

Vaše je samo da se spakujete i uživate na putovanju sa nama. Turistička agencija Cpl-in iz Sremske Mitrovice je uvek vama na usluzi.

Za detaljnije informacije o našim uslugama posetite naš sajt www.cpl-in.com ili nas kontaktirajte direktno na 022 628 888. Uvek smo tu za Vas. Turistička agencija Cpl-in Sremska Mitrovica . Živite san , ne sanjajte život !

 

SPONZORISAN SADRŽAJ

About Post Author

Sandra Iršević

Borkinja za zdravu životnu sredinu, ljudska prava, rodnu ravnopravnost. Feminizam shvatam kao borbu za ostvaranje osnovnih ljudskih prava muškaraca i žena i u skladu sa time se i ponašam.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %